AKTIVITETER

Vårt mål är att under varje skolår kunna arrangera aktiviteter som passar alla våra medlemmar. Vi arrangerar allt från mordgåtor och utekvällar till workshops och filmkvällar. Oavsett vilken aktivitet vi håller i för våra medlemmar är vårt mål alltid att vara inkluderande och att alla ska kännas sig välkomna att delta.

Vill du arrangera en egen aktivitet? Som medlem i Hectos har du möjligt att arrangera allt från utflykter och andra sociala träffar till studiecirklar och föreläsningar. Har du en idé som du skulle vilja förverkliga? Som medlem i Hectos får du tillgång till lokaler på campus, finansiellt stöd, men också hjälp med hur du kan arrangera din tillställning!


 
Kalaskommittén.png

HECTOS KALASKOMMITTÉ

Hectos kalaskommitté är ett utskott i Hectos som ansvarar för planering och skapande av sittningar, kvällar och evenemang för medlemmarna i Hectos. Samt i vissa evenemang för Hectos systerförening Tuff. Är ni sugen på att engagera er i kalaskommittén så skriv ett mail till hectos.kalaskommite@gmail.com

 
IMG_5629.jpg

HECTOS INNEBANDY

Kårföreningens alldeles egna korpenlag, det finns en möjlighet för alla våra medlemmar att vara med i laget. Vi spelar match en gång per vecka mellan oktober - mars.

 

Kommande evenemang

 • HECTOS BEERPONG-TURNERING!!
  lör 24 okt.
  ROUGE!
  24 okt. 2020 19:00 – 23:00
  ROUGE!, Ekonomstråket 7, 907 30 Umeå, Sverige
  Ta chansen och var med i Hectos beerpong-turnering på Rouge! Vinnande Hectos-laget får ett presentkort med värde av 600 kr på Rouge och dessutom chans att vinna TIO TUSEN KRONOR i finalen i maj!!
  Dela
 • SYV-häng!
  ons 07 okt.
  Mit-huset
  07 okt. 2020 15:00
  Mit-huset, Mit-huset, Linnaeus väg 49, 907 36 Umeå, Sverige
  Är du sugen på att träffa andra SYV:are och ta en fika? Då är det här eventet för dig!
  Dela