top of page
IMG_E0844488C333-1.jpeg

INSPARKEN 2022

I Hectos har vi varje höst en inspark för att välkomna förstaårsstudenter på något av de program som berörs av vår kårförening. De som planerar insparken är fyra stycken personer, så kallade generaler, tillsammans med sju lag, sju lagkaptener och massa faddrar. 

När det kommer till vår inspark vill vi i Hectos skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna. På grund av detta har vi valt att ha en inspark fri från alkoholhets. Vi vill att vår inspark ska handla om lära känna nya vänner och känna trygghet i vår kårförening. 

Under insparkens gång har vi många olika aktiviteter, där en del är nyktra event/kvällar. 

Schemat och ett anmälningsformulär finns nedan. 

Vi är supertaggade på att träffa er.

Släpp Loss Med Hectos. 

Anmäl dig till årets inspark i detta formulär!

Vi generaler finns även på instagram!

GENERALERNA 2022

IMG_0552.jpg

GENERAL
EMMA
ÅLANDER

Emma Ålander är 25 år och kommer ursprungligen från Gävle. Hon började lärarprogrammet HT2019. Hennes bästa insparksminne är surströmmingssittningen och hennes bästa Umeå-minne är Brännbollsyran. Emmas bästa life-hack är att göra storkok och byta matlådor med kompisar så att man får variation under veckan.

GENERAL
EMELIE
GRUNDSTRÖM

Emelie Grundström är 21 år och kommer ursprungligen från Örnsköldsvik. Hon började läsa lärarprogrammet HT2019. Hennes bästa insparksminne är är surströmmingssittningen och hennes bästa Umeå-minne är Brönnbollsyran. Emelies bästa life-hack är att besöka Campusbokhandeln - där kan sälja kurslitteratur och också köpa kurslitteratur till ett billigare pris

IMG_5694.jpg
IMG_0564.jpg

GENERAL 
EMELIE 
TAPPER NILSSON

Emelie Tapper Nilsson är 23 år och kommer ursprungligen från Sundsvall. Hon började läsa lärarprogrammet HT2019. Hennes bästa insparksminne är surströmmingssittningen och hennes bästa Umeå-minne är sommaren överlag (tips tips att söka sommarjobb här). Emelies bästa life-hack är att ställa in ett glas resorb i kylen innan partaj så att man har ett kallt glas med vatten att häva innan läggdags.

GENERAL
ELSA
GÖTHLIN

Elsa Göthlin är 24 år och kommer ursprungligen från Uppsala. Hon började läsa lärarprogrammet HT20. Hennes bästa insparksminne är Lagfest 2.0 och hennes bästa Umeå-minne är alla de gånger hon cyklat hem längs älven under kvällen på sommaren och fortfarande varit ljust. Elsas bästa life-hack är att inte glömma bort att fråga om det finns studentpriser på öl, det kan man spara många kronor på.

IMG_0534.jpg
bottom of page