©2019 by Hectos. Proudly created with Wix.com

INSPARKEN 2019

I Hectos har vi varje höst en inspark för att välkomna förstaårsstudenter på något av de program som berörs av vår kårförening. Den börjar samma dag som universitetet och håller på i ca fem veckor. De som planerar insparken är fyra stycken personer, så kallade generaler, tillsammans med en massa faddrar.


När det kommer till vår inspark vill vi i Hectos skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna. På grund av detta har vi valt att ha en inspark fri från alkoholhets. Vi vill att vår inspark ska handla om lära känna nya vänner och känna trygghet i vår kårförening.

Under insparkens gång har vi många olika aktiviteter, vissa där alkohol är tillåtet och vissa som är helt nyktra.

 

GENERALERNA 2019

generalhenke.jpg

GENERAL
HENRIK BRUDSTEN

Blivande matematik- och idrottslärare. Reseberoende sportnörd som förmodligen är Hectos sämsta förlorare. Helt orimligt dålig på att ha lagom mycket att göra.

GeneralJempa.jpg

GENERAL JENNIFER KARLSSON

Kalla mig Jempa. Sjungande musiker och blivande musiklärare som inte alltid är så seriös som jag kanske ser ut. Och ja jag är från Söndsvall, så då behöver vi inte tjata om det.
Visste ni att Iksu utöktat sina öppettider?

Generaln8.jpg

GENERAL NATHANAEL TEWOLDE

Dåvarande mästare i kaffedrickande. Nuvarande solnedgångs- och tv-spelsfanatiker. Blivande ämneslärare i engelska och svenska som andraspråk.

"Nate is probably the coolest guy I have ever met." -Barack Obama, while eating dinner with his family (2019)

GeneralPB.jpg

GENERAL
PONTUS BACKMAN

Fikar generellt orimligt länge, tar Uno på ett allt för stort allvar och överanvänder kraftuttryck i alldeles för stor utsträckning. Föredrar bröd framför människor.