Generalerna 2022.png

INSPARKEN 2022

I Hectos har vi varje höst en inspark för att välkomna förstaårsstudenter på något av de program som berörs av vår kårförening. De som planerar insparken är fyra stycken personer, så kallade generaler, tillsammans med sju lag, sju lagkaptener och massa faddrar. 

När det kommer till vår inspark vill vi i Hectos skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna. På grund av detta har vi valt att ha en inspark fri från alkoholhets. Vi vill att vår inspark ska handla om lära känna nya vänner och känna trygghet i vår kårförening. 

Under insparkens gång har vi många olika aktiviteter, där en del är nyktra event/kvällar. 

Schemat och ett anmälningsformulär finns nedan. 

Vi är supertaggade på att träffa er.

Släpp Loss Med Hectos. 

 

Anmäl dig till årets inspark i detta formulär!

 

Vi generaler finns även på instagram!

 

GENERALERNA 2021

DSC_0819.JPG

GENERAL
JANNICKE
ANDREASSEN

Blivande studie- och yrkesvägledare, vi existerar. Har testat på de mesta inom kårens verksamhet och så även detta år. Är det något jag vill rekommendera de nya och gamla studenterna är det att engagera er. Är från västgötaschlätten, mer specifikt Nossebro och det är med stolthet. Den fiktiva personen jag ser upp till är Katniss Everdeen, men jag började skjuta pilbåge innan min besatthet av hungergames kom.

GENERAL
MICA
HABARI

Blivande lärare i religion och bild (för jag vill tydligen inte ha jobb). En kulla av rang som är kapabel att gå, prata och andas samtidigt. Slå den ni! Brister: blir svettig av ättika och saknar lokalsinne.

DSC_0783.JPG
förslag 1 lina.JPG

GENERAL 
LINA 
MALMSTRÖM

Blivande ämneslärare i svenska och idrott & hälsa. Har en förkärlek till havet och lärde mig köra båt redan som barn. Ses allt som oftast med en kaffekopp i handen. Gillar lifehacks som är något att ha, exempelvis att ladda kaffebryggaren kvällen innan och koppla den till Google Home för att från sängen kunna säga ”Hej Google, starta kaffebryggaren”!

GENERAL
TOBIAS 
D. HOLMSTRÖM

Läser till ämneslärare inom Historia och idrott & hälsa. Jag tycker att de bästa tillställningarna är där man får klä ut sig. Dock så hatar jag att beskriva mig själv och mina generalkollegor får inte heller försöka. Vill ni veta mer så får ni prata med mig.

DSC_0807.JPG