HECTOS GENERALER (4).png

INSPARKEN 2020

I Hectos har vi varje höst en inspark för att välkomna förstaårsstudenter på något av de program som berörs av vår kårförening. De som planerar insparken är fyra stycken personer, så kallade generaler, tillsammans med en massa faddrar.

När det kommer till vår inspark vill vi i Hectos skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna. På grund av detta har vi valt att ha en inspark fri från alkoholhets. Vi vill att vår inspark ska handla om lära känna nya vänner och känna trygghet i vår kårförening.

Under insparkens gång har vi många olika aktiviteter, vissa där alkohol är tillåtet och vissa som är helt nyktra.

På grund av den rådande situationen i samhället så jobbar årets generaler extra hårt för att skapa en rolig inspark som håller sig till restriktioner. På grund av detta har årets schema inte kommit ut än. Årets facebook-grupp kommer komma ut i slutet av vecka 28 och schemat bör presenteras veckan efter.

 

GENERALERNA 2020

HECTOS GENERALER (2).png
HECTOS GENERALER.png
HECTOS GENERALER (1).png
HECTOS GENERALER (3).png

GENERAL
JOHN
BELLANDER

Har en till synes orimlig kärlek till palt och norrbottnisk bitterhet. Ogillar tidiga föreläsningar och kallt kaffe, usch fyfan.. Visdomsord att leva efter är "softa är en nödvändighet, chilla är ett privilegium".

GENERAL
EMELIE BLOMGREN

Blivande ämneslärare i svenska och svenska som andraspråk från västgötaslätten. Är en kaffedrickare av rang som älskar dokumentärer, att hoppa hage och partyhattar!

GENERAL PERNILLA
ROOS

Blivande ämneslärare i spanska och idrott & hälsa. Lärde sig Jämtlandssången före den svenska nationalsången så ni kan gissa var hon är uppvuxen? Med rötter även i Spanien gillar hon spansk mat och att ”jugar al fútbol!”.

GENERAL
FRIDA
SJÖSTEDT

Blivande svensk- och engelsklärare med en förkärlek till att vara med i styrelser. Sprider ett spår av glitter och lösögonfransar vart hon än går. Vägen till hennes hjärta är genom Marabou havssalt och te.