top of page
received_5702591306446951.jpeg

INSPARKEN 2023

I Hectos har vi varje höst en inspark för att välkomna förstaårsstudenter på något av de program som berörs av vår kårförening. De som planerar insparken är fyra stycken personer, så kallade generaler, tillsammans med sju lag, sju lagkaptener och massa faddrar. 

När det kommer till vår inspark vill vi i Hectos skapa en trygg miljö där alla känner sig välkomna. På grund av detta har vi valt att ha en inspark fri från alkoholhets. Vi vill att vår inspark ska handla om lära känna nya vänner och känna trygghet i vår kårförening. 

Under insparkens gång har vi många olika aktiviteter, där en del är nyktra event/kvällar. 

Schemat och ett anmälningsformulär finns nedan. 

Vi är supertaggade på att träffa er.

Släpp Loss Med Hectos. 

Anmäl dig till årets inspark i detta formulär!

Vi generaler finns även på instagram!

GENERALERNA 2023

IMG_20230712_133413(1).jpg

GENERAL
Linus Granbom Olsson

Linus Granbom Olsson är 25 år och är uppväxt i byn Jormvattnet. Han började på ämneslärarprogrammet HT2020 med engelska som sitt ingångsämne, just nu läser han svenska som sitt andraämne. Linus har ett notes-dokument på sin telefon som heter “Lagligt dokument” vars huvudsakliga syfte är att uppmuntra så mycket ledighet som man möjligen kan klämma in på en vecka.

GENERAL
Emelie Bonsér

Emelie Bonsér är 24 år och uppväxt på gränsen till Norrland  i Gävle. Hon började på studie och- yrkesvägledarprogrammet HT2021 och är därmed den enda  syv-sheriffen. Emelie har en talang för ordlekar! Behöver du hjälp med: Rim? Brev? Korsord på samtliga svårighetsgrader? Synonymer? En lista med roliga ord? Ni vet var hon finns.

PXL_20230716_120402701.jpg

GENERAL 
Filip Johansson

Filip Johansson är 24 år gammal, uppvuxen i Hortlax strax utanför Piteå. Han började läsa ämneslärarprogrammet med historia som ingångsämne HT2019 och är just nu inne på sin sjunde termin med religion som andraämne. Vill ni få Filip att briljera med sina nischade kunskaper? Börja då prata om filmserien Sällskapsresan med honom. Han har nämligen sett den första filmen i serien ca. 50 gånger och kan utan överdrift 60% av filmens repliker utantill.

GENERAL
My Rörling

My Rörling är 22 år och kommer ursprungligen från Råneå. Hon började läsa ämneslärarprogrammet med biologi som ingångsämne HT2021, kemi blev efter många om och men hennes andraämne. My lever enligt mottot “Stay hydrated”, varpå ni aldrig kommer att se henne utan sin gula vattenflaska på dagtid, eller sin SodaStream-flaska på fest.

20230513_174407-01_edited.jpg
bottom of page