top of page

lör 30 nov.

|

Umeå Universitet, Lärarhuset

Mordgåtan 2019

One night at the circus

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mordgåtan 2019
Mordgåtan 2019

Time & Location

30 nov. 2019 18:00 – 22:00

Umeå Universitet, Lärarhuset, Postadress:, 901 87 Umeå, Sverige

About the event

Kvällen är här, kvällen vi så länge har väntat på! Kvällen då Hectos Cirkus kommer till stan, och denna gång kommer cirkusen till Lärarhuset! Kvällen kommer vara fullspäckad med fyrverkerier, uppträdanden, viga som oviga, stora som små, korta som långa, skäggiga damen, kastade knivar, och en popcornförsäljning som kommer få hela lärarhuset att lukta ljuvligt i veckor.

Spådamen kommer vara där för att se hur din framtid ser ut, vem som är din stora kärlek, vad du ska akta dig för och kanske till och med informera hur länge du kommer leva. Djurtämjaren kommer också vara där som kan tämja allt från en snigel till ett vilt Hectoslejon! Trapettshoppare kommer finnas på plats, så var beredd att ducka under kvällen då vi helst vill undvika olyckor! Självklart kommer även många andra artister finnas på plats, allt för att just DU ska få en oförglömlig kväll!

Så missa inte när vår storslagna Cirkus kommer till Umeå!

Välkomna till, One Night At The Circus! Mvh, Cirkusdirektören

***************************

Viktig (övrig) info inför Mordgåtan: • Kvällen kommer bjuda på olika aktiviteter och ett skådespel ni sent kommer glömma! • Det kommer dessutom delas ut biroller till er gäster i början av kvällen, det är inget krav att utspela sin tilldelade roll men det kan ge en ytterligare effekt till kvällens tema. • Kvällen är för alla kårföreningar under UMPE, alltså både Hectos, Smisk och Tuff. Dresscode: Circus, vem vill du vara? • Priser kommer delas ut till bäst utklädnad, bäst smink och mest fantasifulla utstyrsel. Men även till kvällens vinnande lag och det slutliga priset, nämligen priset till den personen som lyckas klura ut årets Mordgåta. VIKTIGT: - Kårmedlemskap kommer att kollas i insläppet! - Egen dryck medtages (rödvin är förbjudet) - KOM I TID TILL KVÄLLENS START - Info om vart kvällen fortsätter kommer under evenemangskvällen. Så glöm inte att bjuda in era vänner så syns vi den 30 november! Välkomna! // Hectos Kalaskommitté

Share this event

bottom of page