• Hectos

Styrelsepresentation: Andreas

Under veckorna fram till jul kommer vi presentera alla styrelsemedlemmar så att ni får lära känna oss! Först ut Andreas!

Andreas Jonsson, suppleant, från Luleå och pluggar T1 ämneslärare engelska.


Nämn tre saker på din bucketlist: Tre saker på min bucketlist är att resa jorden runt, att ha en framgångsrik youtube-kanal och att genomföra en ironman.


Du ska bjuda dina närmsta vänner på middag, vad bjuder du på? Jag skulle försöka göra något lyxigare, även om det skulle vara första gången jag skulle laga den maträtten. Om jag vill göra något med säkerhet skulle det vara min paradrätt, korv- och halloumi stroganoff.


Vad är det bästa med att sitta med i Hectos styrelse? Att man får vara med och upprätthålla studentlivets kvalité på och utanför campus samtidigt som man bygger egna erfarenheter.

Senaste inlägg

Visa alla

Val av andraämne

Är du ämneslärarstudent och funderar på vad du ska läsa som andraämne? Då är den här träffen för dig! Imorgon anordnar Lärarhögskolan en träff för att kunna ge dig information om din möjlighet för an

Träff för examensarbete

Pluggar du T8 på ämneslärarprogrammet? Då är det här inlägget till dig! Tisdag den 9:e mars hålls en träff angående examensarbetet som ni kommer skriva med start dec 2021. Under träffen ges informatio